Professionele voedingsdeskundige in Amsterdam

Ben je op zoek naar meer informatie over gezonde voeding? Vind je het daarbij prettig om begeleid te worden door een ervaren voedingsdeskundige? Dan ben je bij Little Fruit precies aan het juiste adres. Misschien heb jij een aantal moeilijke eters in huis. Kinderen zijn niet altijd fan van gezonde groenten. Of wellicht wil je zelf of iemand uit je huishouden afvallen of juist op gewicht komen of blijven. In al die situaties kan ik veel voor je betekenen. Ik heb een enorme passie voor psychologie en voor voeding. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik je heel goed kan coachen. Samen gaan we op weg om ervoor te zorgen dat je met je hele gezin gezond kunt eten. Psychologie is hierbij zeker niet onbelangrijk. Gewoonten, ook op het gebied van eten, slijten er snel in. Ik weet veel over gedragsveranderingen en help je daarom op een effectieve manier.

Neem contact op

Voedingsdeskundige AmsterdamErvaren voedingsdeskundige in Amsterdam

Zelf heb ik ook ervaren hoe belangrijk gezonde voeding is. Ik zat een tijd lang niet lekker in mijn vel en had weinig energie. Herken jij dat? Zou je jezelf graag fitter willen voelen? Ik heb in mijn eigen leven ervaren hoe groot de rol van gezonde voeding hierbij is. Doordat ik verschillende opleidingen, waaronder psychologie, heb gevolgd, kan ik je op een deskundige manier coachen. Heb je interesse? Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Zowel volwassenen als kinderen zijn bij mij aan het juiste adres. Het eerste kennismakingsgesprek voeren we telefonisch. Dit is geheel vrijblijvend. Wil je met mij verder gaan, dan volgt er een intake gesprek.

Op maat gesneden voedingsadvies in Amsterdam

Als voedingscoach in Amsterdam kan ik je ook concreet helpen met passende recepten. Volg zeker ook mijn blog om op een fijne manier op de hoogte te blijven van nieuwtjes op het gebied van gezondheid en voeding. Ik coach iedereen op de manier die bij hem of haar past. Iedereen is anders en daarom vind ik een individuele aanpak noodzakelijk. Tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik wat je van mij mag verwachten. Verder hoor ik graag meer over jouw situatie en voedingsgewoonten. Wat is je doel? Op basis daarvan stel ik een persoonlijk plan van aanpak voor je op. Je hebt interesse in gezondere voeding voor het hele gezin? Maak vandaag nog een afspraak bij Little Fruit.


Neem contact op