Professionele voedingscoach in Amsterdam

Heb jij een of meerdere moeilijke eters in huis? Dat kan betekenen dat je elke dag een strijd moet voeren. Terwijl je dit absoluut niet wilt. Maar ja, de kinderen moeten toch wel gezond eten. Het kan natuurlijk ook dat je zelf gezonder zou willen eten. Je verlangt naar meer energie. Je bent dan van harte welkom bij Little Fruit. Ik ben er voor praktische en verantwoorde tips. Wil je gezond eten met je hele gezin, neem dan zeker contact met me op. Zeker als het gaat om langdurige eetproblemen, is het belangrijk om in te grijpen. Deze kunnen namelijk een negatief effect hebben op de ontwikkeling en de gezondheid van kinderen.

Neem contact op

Voedingscoach AmsterdamVaste werkwijze bij voedingscoach in Amsterdam

Je kunt me mailen, bellen of het contactformulier invullen en verzenden. Ik plan dan graag een kennismakingsgesprek met je in. Dit kan gewoon telefonisch. We bespreken dan jouw situatie en ik leg uit wat je van mij mag verwachten. We bekijken dan of ik ook voor jullie iets kan betekenen. Is dat het geval en wil je met mij als voedingsdeskundige verder gaan, dan ontvang je een vragenlijst. Vervolgens plannen we een intakegesprek. We bespreken dan de ingevulde vragenlijst. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Natuurlijk mag je steeds terugvallen op mij als voedingscoach. Ik vind het fijn als je een paar dagen een eetdagboek invult. Soms geeft dit meteen al verrassende inzichten. Ook bij het invullen van dit dagboek begeleid ik je. Dit doen we via de mail of telefonisch. Vervolgens maak ik een analyse en stel ik adviezen op. Deze zijn specifiek voor jou of voor jouw kind op maat gemaakt. Tijdens het traject dat volgt, mag je steeds rekenen op mijn begeleiding.

Voedingsadvies in Amsterdam bij gewichtsproblemen

Als voedingsdeskundige in Amsterdam ben ik er ook voor mensen die graag een aantal of heel wat kilo’s af willen vallen. Ik vertel je graag meer over gewoonten en je zult zien dat het moeilijk is om eetpatronen aan te passen. Veel gewoonten zitten diep in je leven ingesleten. Door een combinatie van psychologie en aandacht voor gezonde voeding bereik je op een effectieve manier goede en blijvende resultaten. Natuurlijk deel ik ook passende recepten met je. Wil jij niet afvallen, maar zoek je naar meer energie? Ik vertel je graag over het belang van goede voeding. Ook mensen die juist aan willen komen in gewicht zijn bij Little Fruit aan het juiste adres.

Neem contact op