Voedingsadvies in Amsterdam voor volwassenen en kinderen

Zou je graag beter in je vel zitten? Merk je dat je zoon of dochter niet echt floreert? Voedingsadvies kan je dan zeker helpen. Misschien wil je jezelf fitter en energieker voelen. Ik help je graag. Over gezonde voeding kan ik je alles vertellen wat je wilt weten. Als het voor jou nodig is om af te vallen, dan kan ik je daarbij zeker begeleiden. Dit geldt ook voor mensen die juist in gewicht aan willen komen. Ook gezinnen die met elkaar gezonder willen eten, zijn welkom bij mij. Ik help jullie graag. Je ontvangt van mij handige tips en lekkere recepten zodat jullie gezond, gevarieerd en met smaak kunnen eten. Wil je meer weten over mijn manier van werken? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Werkwijze bij voedingsadvies in Amsterdam

Voedingsadvies AmsterdamJe bent van harte welkom bij Little Fruit. Heb je interesse in mijn deskundige voedingsadvies, dan kijken we eerst naar jullie huidige eetpatroon en gewoonten. Het is belangrijk dat we die goed in beeld hebben. Ik vraag bijvoorbeeld wat je eet, hoeveel je eet en waar je eet. Dat kan aan tafel zijn, maar misschien eet jij wel het liefst op de bank. We doen dit door middel van het bijhouden van een eetdagboek en door het opnemen van een aantal video’s. Als ik een duidelijk beeld heb van jouw huidige eetgewoonten, dan stel ik een advies op. Hier hoort een op maat gemaakt stappenplan bij. Uiteraard beginnen we niet met grote stappen. Het opdoen van succeservaringen is belangrijk. Elke stap is daarom goed uit te voeren. Wil je meer informatie of lijkt het je prettig om een afspraak te maken? Neem dan zeker contact op. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met je. Telefonisch vertel ik je dan wie ik ben en tegelijkertijd bespreken we jouw situatie en doelen. Vervolgens plannen we een intake. Het kennismakingsgesprek is overigens geheel vrijblijvend.

Voedingsdeskundige in Amsterdam zorgt voor bewustwording

Als voedingscoach in Amsterdam vertel ik je graag meer over gezonde eetgewoonten. Het is niet de bedoeling dat je alleen maar mijn adviezen opvolgt omdat ik van Little Fruit dat zeg. Ik vind het veel belangrijker dat je zelf inziet welke voeding wel en niet gezond is. Natuurlijk pas ik dat altijd aan op jouw eigen situatie. Graag ondersteun ik je bij het vervangen van minder gezonde eetgewoonten. Je zult ervaren dat gezondere gewoonten minstens zo prettig zijn. Je krijgt meer energie en sommige klachten zullen afnemen of verdwijnen. Omdat eetgewoonten erin slijten is het heel moeilijk om zelf veranderingen door te voeren. Ik kies daarom voor een aanpak waarbij kennis over gezonde voeding gecombineerd wordt met kennis over gedragsverandering. Heb je last van eetproblemen? Of merk je dat bepaalde eetgewoonten een negatief effect hebben op de ontwikkeling en gezondheid van je kinderen? Ik help je graag. Wellicht is het eten voor jullie geen gezellig gezinsmoment, maar ervaren jullie veel stress aan tafel. Ik coach jullie graag, zodat jullie weer met plezier samen aan tafel kunnen eten. Jouw kind en ook jijzelf zullen hier de rest van je leven profijt van hebben. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Neem contact op